“Asyik mengandung je ko ni, mengandung je kena tinggal suami” – Norreen

Uqasha senrose nama yang tengah meningkat naik sekarang. Setiap kali drama best mesti lakonan uqasha, ada juga berpendapat Uqasha ini anak emas michael Ang sebab banyak drama astro arahan Michael her0innya adalah Uqasha. Keserasian Uqasha berlakon dengan hero pilihan pengarah juga patut di beri pujian kerana Uqasha nampak sangat profesional dan komited dalam menjiwai watak sebagai her0in yang hebat di dalam semua drama lakonannya.

Sebelum ini, Uqasha kerap berlakon bersama Kamal Adli sebagai suami isteri sehingga bakal berkahwin tidak lama lagi. Betul betul serasi sampai ke luar set bercinta kan.

Drama yang hebat sebelum ini Perempuan tanpa d0sa lakonan bersama Kamal Adli juga turut membuatkan ramai menangis apabila Uqasha mengandung tetapi di benci suami sendiri.

Part drama air mata daripada Uqasha memang sangat real dan menusuk kalbu betul kan. Sebab itulah banyak drama lakonan Uqasha semua sedih.

Menerusi perkongsian daripada instagram seramb, dia berkongsi video Uqasha tengah mengandung membaca skrip tetapi di kacau Norreen di set Rindu awak separuh nyaawa.

Di dalam video tersebut Norreen sempat bergurau, yang Uqasha sering berlakon mengandung tetapi di tinggalkan suami tak di hargai suami.

Di balas Uqasha dengan doa supaya realitinya tidak seperti itu. Agak agak apa lah jawapan kamal Adli kan.

Ramai netizen yang turut sokong dan menyatakan Uqasha selalu dapat watak yang sama. Mungkin sebab watak itu sangat menjadi kalau uqasha yang lakonkan yela part air mata bila Uqasha menangis aduhai semua turut menangis kan.

Ada juga berpendapat Uqasha sangat comel membawa watak ibu mengandung yela orang dah lawa kalau mengandung mesti bertambah lawa kan.

Semoga termakbul lah doa Uqasha itu kan. Kamal Adli nanti harap harap jadilah suami yg baik ye jangan abaikan Uqasha ketika mengandung macam Rizal dalam drama perempuan tanpa dosa dan juga Nazril dalam drama Rindu awak separuh Nyaawa.

Tak sabar nak tunggu perkahwinan Uqasha dan Kamal Adli mesti weeding of the year ini. Syabas untuk Uqasha sebab berjaya mendapat tempat di hati penonton.

Sumber : ig seramdb

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*