“Pandainya bercakap, comel dua2 kembar Emelia dan Eusoff” – Netizen

Siapa saja tak sukakan budak-budak, sudah pasti semunya cukup sukakan telatah anak-anak kecil yang sangat menghiburkan. Budak-budak ni, buat sajalah apa-apa yang menghiburkan, sudah pasti akan membuatkan kita semua terhibur dan tergelak hati kan ?

Sudah pasti ramai yang cukup mengenali anak-beranak kepada Dr.Sheikh Muszaphar. Beliau kini sudah pun mempunyai 6 orang cahaya mata, semua nya comel-comel belaka, bakal hebat seperti orang tuanya juga nanti.

Yang bongsu juga merupakan sepasang kembar yang bernama Eusof dan juga Emelia. Pasangan kembar ni memang comel sangat, sangat menghiburkan hati kita semua. Sweet dan sangat comel, geram je terutamanya Emelia tu.

Selalu saja dimuat naik video comel mereka berdua. Kalau korang selalu follow up video dan telatah comel anak-beranak ni, mesti korang cukup kenal dan sedia maklum akan perangai dan telatah mereka berdua kan ? Geram je.

Kali ini, ada dimuat naik video kembar bongsu mereka yang sedang berborak dan bergurau senda dengan Dr. Sporting dan sangat pintar kedua-dua anakanda nya itu. Cergas betul lah, pandai betul bergurau, banyak akal.

Setelah itu, Dr.Sheikh menyuruh anak nya itu pel0k sesama sendiri. Part mereka pel0k tu, memang sangat comel dan mencuit hati kita semua. Pandai betul dengar kata daddy mereka tu. Siapa saja tak happy tengok telatah anak-anak yang comel macam tu kan.

Rata-rata netizen semuanya terhibur dengan telatah comel kedua-dua anak comel tu. Mereka berdua selalu sangat post video yang comel-comel macam tu tau. Korang semua mesti selalu saja tengok telatah comel mereka berdua tu kan ?

Kalau anak-anak kita sweet macam tu, sudah tentu kita pun akan terhibur kan ? Senang hati tengok mereka anak-anak yang saling sayang menyanyangi antara satu sama lain. Tak perlu kita pusing kepala kalau asyik-asyik bergad0h saja kan semuanya.

Justeru, memang tak dapat dinafikan bahawa telatah comel Eusof dan Emelia itu sangat mencuit hati kita semua. Mana taknya, comel sangat kedua-dua adik beradik tu. Tak sah kalau sehari tak membuatkan kita ni gembira hati kan ?

Sumber : Ig Drsheikhmuszaphar

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!