“Yang belakang tu pun geram, ada pengganti dah” – Netizen

Siapa saja tak suka tengok telatah ibu dan anak yang comel-comel belaka. Anak-anak pun kadang tu sama naik je dengan parents mereka kan ? Parents mereka buat itu, buat ini, semua mereka tiru dan ikut saja segala apa yang orang tua mereka tu buat kan ?

Antara artis yang sering saja mencuit hati para netizen dengan segala ragam yang melucukan adalah Adira dan juga anak-anak kesayangan nya. Tiap kali tengok video mereka, sudah pasti sangat melucukan hati kita semua. Betul tak ?

Kali ini, kita layankan saja telatah lucu Adira dan juga Anggrek yang sedang bermain Tiktok di dalam kereta. Bukan main enjoy lagi dua anak-beranak tu, kita yang tengok pun turut terhibur sekali. Korang cubalah tengok video tersebut.

Rata-rata netizen semuanya terhibur dengan telatah comel dua orang anak-beranak tu. Anggrek tu ikut kan saja perangai mama kesayang nya itu, mama dia buat macam tu, dia ikut setiap gaya tingkah laku mama nya tu. Alahai.

Adira dan anak-anak nya selalu saja join buat video Tiktok yang comel dan sangat melucukan. Kalau korang rajin video beliau, sudah tentu korang semua cukup tahu dan faham akan semua trend yang mereka lakukan.

Seronok kalau ada anak-beranak yang sama naik dan sama masuk air dengan kita ni kan ? Ajak lakukan trend itu ini, sudah pasti mereka akan ikut saja, sentiasa onz lah katakan. Lepasni, tak payah susah susah nak cari partner ajak main Tiktok.

Anggrek, sering saja ikut dan join trend yang dilakukan oleh mama kesayangan nya itu. Pandai betul si kecil comel tu kan join segala macam trend Tiktok yang ada, mesti mama yang ajak join ikut buat trend macam tu kan ?

Yang pastinya, setiap trend yang mereka lakukan sangat lucu dan menghiburkan hati kita semua. Tak pernah tak masuk air satu family ni. Ngekek kita semua nak gelak dan layankan saja semua trend Tiktok yang diorang lakukan kan tu.

Justeru, memang tak dapat dinafikan bahawa sangat seronok jika kita dapat bermanja mesra sebegitu dengan anak-anak kesayangan kita semua. Tak perlu susah cari partner main Tiktok kalau mereka semua dah boleh jadi partner Tiktok kita kan, hehe.

Sumber : Ig Adira.suhaimi

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!