“Handsomenya dia, macam anak mat salleh”- Netizen

Cahaya mata antara anugerah yang terindah buat semua orang yang telah bergelar ibu bapa. Dan sudah tentu ingin memiliki cahaya mata yang comel. Tidak dinafikan, kehadiran cahaya mata ini lebih menambahkan rezeki pada sesebuah keluarga dan ceria harmoni. Siapa sahaja yang tidak mahukan cahaya mata? Pasti semua menginginkan cahaya mata selepas berkahwin.

Begitu juga buat pelakon Emma Maembong yang kini sudah bergelar seorang ibu. Emma mempunyai seorang cahaya mata iaitu Shariq Gabriel yang cukup comel dan berwajah kacukan sama seperti ibu bapanya. Confirm besar nanti handsome sama macam ayahnya..

Foto Emma bersama anaknya telah dikongsi di laman Instagram. Ramai pengikut Emma lebih menumpukan perhatian kepada Shariq dan teruja melihat wajah comelnya.

Secara umumnya, Emma dan suaminya berdrah kacukan. Maka lahirnya Shariq yang lebih jelas wajahnya berdrah kacukan sama seperti ibu bapanya.

Sementara itu, foto emma bersama Shariq menerima 60,000 tanda suka dan pelbagai reaksi oleh netizen di ruangan komen.

“Betul-betul macam mat salleh lah dia, handsome sangat, suka betul tengok dua beranak ni, cute”- Netizen

Tak sabar betul nak tengok anak Emma besar nanti. Mesti ramai gadis-gadis nak ngorat Shariq yang handsome ni hehe..

Sumber: Instagram Emmamaembong

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*