“Comel je dia nk salam, part nk termuuntah pun comel berair mata dia”- Netizen

Situasi kehamilan memang bermacam-macam kisah. Ada yang maab0k kuat, ada yang sangat sukar makan dan ada juga pelbagai jenis alahan. Malah yang lebih sukar ialah apabila loya saat bersama disisi suami tercinta. Itulah yang paling sukar dialami oleh semua para ibu. Bakal menimang cahaya mata tak lama lagi, Ernie dan Syamel

Pasangan ini hanya menunggu hari sahaja, bila-bila sahaja Ernia bakal melahirkan. Pastinya tidak sabar dan kerinduan menanti setiap masa.

Video di ig, perkongsian sahabat mereka. Terlihat Ernie ingin bersalam suaminya, dan reaksi comel Ernie apabila ianya dirakamkan.

Di video tersebut, selepas bersalam dengan suaminya, beliau merasakan ingin mvntah dan loya-loya,namun ianya hanya pembawakan. Itulah alahan yang dialaminya oleh Ernie.

Sampai keluar airmata, nak mvntah sangat Ernie apabila bersalaman dengan suaminya, bus0k sangat ke tangan suami tu Ernie.

Kelihatan mereka sangat mesra dan sweet, memang selepas berkahwin mereka tidak berpura-pura, Syamel memang seorang yang romantik dan sangat melayani isterinya dengan baik.

Komen-komen netizen semua menyatakan alahai sweetnya, alahan sian ibu mengandung. Dan bermacam lagi komen yang berkaitan dengan video tersebut.

Komen paling disukai ialah pasangan ini paling comel dan sweet setakat ini. Alhamdulilah…ini komen berikut.

Tak sabar menantikan kelahiran bayi sulung mereka, tak lama lagi. Semoga sihat-sihat sentiasa.

Selalunya anak pertama pasti jantina bukan jadi isu, namun tidak sabar melihat wajah siapa yang diwarisi.

Sumber:ig azwahoney

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!