“Sedap suara Tiz Zaqyah, terpegun jap ulang2 dengar” – Netizen

Melihat perkongsian Khai Bahar, sedang memetik gitar sambil bersama Tiz Zaqyah. Agaknya apakah drama yang bakal mereka bersama bergandingan berlakon. Sedang Khai memetik gitar, Tiz sahut lalu menyanyi. Wah, rupanya Tiz ada bakat nyanyian. Sedap betul suaranya, malah boleh tariik note dengan tinggi lagi. Merdu betul suara Tiz, tak sangka bakat nyanyian pun ada padanya.

Tak sabar pula nak tengok lakonan Khai dengan Tiz,  wah gabungan yang baharu serta gandingan yang bakal membuat trending nama mereka.

Ini adalah kali pertama bagi gandingan mereka berdua. Meskipun Tiz telah lama dalam dunia lakonan tetapi tetap pengalaman yang baru untuk Tiz dan Khai.

Semakin hari semakin bagus lakonan Khai malah semakin hari semakin banyak pula tawaran lakonan kepada beliau. Malah gandingannya pun dengan pelakon-pelakon yang banyak pengalamannya.

Merdu sungguh suara Tiz menyanyi, asalnya m4lu-m4lu je dengarnya. Selepas dapat hint dari Khai, terus menerus menyanyi hingga part tariik tu power betullah.

Khai juga berpengalaman menyanyi, jadinya apabila sama-sama dapat partner menyanyi bersama ini memang seronok dengarnya. Apatah lagi kedua-duanya sporting je. Mencipta keserasian bersama.

Pasangan gandingan yang baru ini pasti akan menggabungkan para peminat-peminat yang akan bersama, dan pasti akan wujud hashtag mereka akan datang.

Banyak komen-komen yang menyukai nyanyian Tiz Zaqyah. Malah ramai memuji suara Tiz. Memang benar sedap dan merdu. Lihatlah komen mereka.

Wah biar betul Khai dan Tiz mungkin akan berduet sekali nanti. Tak sabar nak dengar hasil gabungan suara mereka. Sama juga hasil lakonan mereka berdua.

Sumber: ig khaibahar94

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*