“Haha nampaknya bkn aku sorang je yg suka ci0m anak mcm tu sekali”- Netizen

Tiada ibu bapa yang tak sayangkan anak-anak mereka. Semua ibu bapa sudah pasti menyayangi anak-anak mereka semua. Banyak peng0rbanan ibu bapa terhadap anak-anak mereka semua. Bagai menatang minyak yang penuh. Menjaga dan membesarkan anak-anak mereka dengan penuh kasih sayang dan rasa ihsan. Betul tak ?

Banyak sangat cara yang boleh ditunjukkan oleh ibu bapa kepada anak-anak menunjukkan bahawa mereka sangat sayangkan anak-anak mereka. Yang paling mudah, adalah dengan memberikan pel0kan kepada mereka semua.

Ada dimuat naik video telatah Fazura yang memel0k dan menci0m anak kesayangan nya yang bernama Nyamma tu. Yelah, puteri bongsu yang sangat beliau sayangi. Memang dilayan dengan layanan yang sangat istimewa dan penuh kasih sayang lah.

Bukan main geram lagi eh Fazura kepada anak kesayangan nya itu, terus diangkat pel0k dan ci0m si comel tu. Tengok mereka berdua bergurau senda pun membuatkan kita ni terhibur. Aish, comel betul lah dua anak beranak ni.

Bak kata netizen, ingatkan mereka saja yang suka ci0m dan pel0k anak mereka macam tu. Rupanya semua ibu bapa sudah pasti suka buat begitu dekat anak-anak kesayangan mereka kan ? Yelah, siapa je tak sayang dekat anak-anak mereka kan ?

 

Kadang tu, bukan saja kepada anak-anak, dekat kucing pun kita sama geram dan suka ci0m mereka macam tu, hehe. Bukan apa, sebab sayang dan juga geram dengan kecomelan mereka, siapa je tak geram tengok menda yang comel kan.

Nyamma sangat rapat dan manja dengan mummy dan daddy nya tu. Mummy dan daddy nya pun melayankan saja lah perangai dan telatah anak kesayangan mereka ni. Seronok sangat tengok telatah anak beranak mereka yang comel ni kan.

Tak pernah tak comel, selalu saja memuat naik video comel dan mencuit hati. Siapa je tak suka tengok telatah comel mereka semua ni kan ? Tak sah kalau tak comel dan tak mencuit hati, ada-ada sajalah idea yang sudah pasti membuatkan para netizen tersenyum.

Memang tak dapat dinafikan bahawa banyak sangat cara yang boleh dilakukan untuk menunjukkan kita ni sayang sangat kepada seseorang. Tidak perlulah untuk keluarkan ribuan ringgit, cukuplah dengan cara kita yang tersendiri kan.

Sumber : Ig Missfazura

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!