“Alaa comelnya dia menari”- Netizen

Siapa di sini pernah join trip cruise ? Cantik kan ? Sangat seronok moment yang sempat dirakam oleh mereka yang pernah naik cruise. Tengok pemandangan seperti dalam mimpi saja, nanti kalau free dan ada masa terluang, bolehlah pakat sama-sama join trip cruise tu kan ? Bestnya.

Banyak aktiviti yang tersedia di dalam cruise tersebut. Kalau pergi sehari, mesti tak habis dan tak puas nak pusing-pusing cuba segala aktiviti yang ada dalam cruise tersebut. Jenuh nak mencuba segala macam aktiviti yang ada di situ.

Kali ini, kita semua menyaksikan telatah Rina yang join trip cruise tersebut. Nampak seronok sangat Rina dekat situ. Bukan main lagi eh menari-nari. Geram betul aunty-aunty semua tengok telatah Rina tu, rasa nak cubit-cubit saja.

Telatah Rina yang sedang menari-nari, aish seronok sangat eh tengok Rina tu menari. Betul-betul berdiri depan dengan penyanyi-penyanyi yang ada di depan pentas tu. Bukan main seronok lagi eh tengok dia menari. Lagaknya sama saja seperti orang dewasa.

Rata-rata netizen semuanya terhibur dengan telatah Rina tersebut. Bukan main dia enjoy lagi eh persembahan yang dilakukan oleh penyanyi-penyanyi tersebut. Sudah lah duduk depan sekali, habis diblock nya semua penonton yang ada di depan tu.

Kalah orang-orang dewasa. Tengah healing ke tu Rina oi. Penyanyi-penyanyi tersebut pun sangat terhibur dengan telatah Rina tu. Guitarist tu perhati saja telatah anak kecil yang kecil tu. Kalau kita pun turut akan terhibur kan dengan Rina tu.

Ibu bapa, kalau tengok anak mereka happy, sudah pasti lah kita semua pun akan happy sama. Mereka senang hati, kita pun akan turut sama senang hati. Tak payah pening nak fikir itu dan ini, kalau tak anak asyik meragam je kan.

Rina selalu saja dengan telatah nya yang menghiburkan. Ada-ada sajalah perkara yang dilakukan nya, yang sudah pasti membuatkan kita semua tertawa, kalau korang semua peminat Rina, mesti korang cukup tahu kan akan perangai dia tu. Comel tak terkata lah katakan.

Lepasni, jomlah sama-sama kita pakat join naik cruise. Kalau ada waktu lapang, boleh lah cuba naik sekali seumur hid0p. Buat rasa-rasa nak kan ada pengalaman lah bab kata orang. Betul tak ? Mesti sangat seronok kan ? Jom sama-sama kumpul duit untuk ke sana.

Sumber : Ig Duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!