“Adoi lawak la Kak Rara, dah macam Mr Bean dah tengok”- Netizen

Siapa saja tak kenal penyampai radio Sinar Fm yang bernama Sharifah Shahirah atau lebih mesra dikenali sebagai Kak Rara. Rasanya sudah ramai yang mengenali beliau, sebelum ni pun beliau selalu berlakon dan mengacara. Orangnya cantik, dan manis, tapi tak tak menahan nya, beliau ini tidak pernah buat lawak tau.

Boleh dikatakan setiap hari, ada saja lawak yang beliau lakukan, tak pernah takda idea untuk buat lawak. Kita yang melihat ni pun tak kering gusi asyik ketawa dengan gelagat dan telatah beliau, adui, nasib lah layan perangai Kak Rara ni.

Ada dimuat naik video Kak Rara yang sedang bermain golf, haa bukan biasa,biasa tau, pandai main golf ye Kak Rara ni. Apa saja yang beliau tak mampu buat, semua menda beliau boleh buat tau. Hebat sungguh. Multi-task gitu.

Tapi, video yang dimuat naik tu, sebelum nak tunngu beliau puk0l bola golf tu, sempat lah layan telatah nya tu. Tak menahan nak ketawa tengok gelagat dia tu, macam-macam ragam ye Kak Rara buat, kelakar betul.

Sempat lah dia menari-nari sikit sambil pegang kayu golf tu. Adoi, banyak sangat idea lucunya, nak main golf ke nak join pertanding raja lawak ni. Kalau masuk raja lawa ni confirm menang punyalah. Ramai penyokong nya nanti.

Bak kata netizen, dia punya lawak tu, dah macam Mr.Bean dah, siapa je tak kenal Mr.Bean, semua orang kenal cerita dan watak tersebut. Dari kecil sampailah ke tua, kalau tengok Mr.Bean je, auto tergelak. Nak gi nebas ke main golf tu kak.

Bila tengok Kak Rara puk0l bola tu, terus teringatkan Mr.Bean, dengan tingkah laku dan gayanya yang sebegitu, memang sebijik lah. Yang paling kelakar nya setelah tiba-tiba je dia tanggalkan selipar tu, tak tahan nak gelak.

Bola tu pun jauh tersasar dari target nya, takpalah yang penting happy. Main untuk suka-suka saja kan, release tension katanya. Bukan nya nak mewakili ke peringkat kebangsaan tu, betul tak ? Lucu betul. Bak kata netizen, suruh join tournament.

Justeru, tak dapat dinafikan bahawa Kak Rara ni sangatlah lucu orangnya, tiap hari ada saja lawak jenaka nya. Bak kata beliau,bukan nak main golf, tapi nak pergi menebas ke ulu gali. Haa, nak tebas rumput dan lalang ke kak ?

Sumber : Ig Shieraijoy

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*