“Adira preggy ke” – Netizen

Aplikasi Tiktok telah menampilkan ramai selebriti Malaysia yang aktif berkongsi video mereka di situ. Tiktok antara platform yang mudah menjadikan seseorang popular dengan hasil video yang kreatif. Apa sahaja trending yang ada di Tiktok, pasti menjadi viral dengan begitu cepat. Itulah kuasa Tiktok yang membuatkan ramai pengguna menggunakan Tiktok sebagai laman infotaimen mereka.

Tak dinafikan, Tiktok ada kesan baik dan buruknya juga. Namun paling penting adalah cara kita menggunakan aplikasi popular itu dengan berhemah dan bukan sekadar mengejar populariti semata-mata.

Seperti penyanyi Adira, beliau aktif di laman sosial media seperti Tiktok dan Instagram untuk lebih dekat dengan peminat-peminatnya.

Jika lihat Adira sekarang, beliau sering berkongsi video lucu sambil mempromosikan produk perniagaannya. Video Adira telah berjaya mencuri perhatian netizen dengan gelagat lucunya.

Siapa sangka, Adira seorang yang cukup menghiburkan walauoun beliau bergelar seorang penyanyi. Selalu kita lihat Adira menyanyi je…

Di sebalik bersuara merdu, Adira pun ada kelebihan suka menghiburkan ramai netizen. Lucu betuk bila tengok video dikongsi beliau. Pasti membuatkan netizen geli hati melihatnya.

Malah baru-baru ini, Adira berkongsi video sehinggakan netizen sendiri ‘ser4m’ melihat dirinya berpusing kepala sebegitu. Ramai netizen juga menasihatkan Adira supaya lebih berhati-hati.

Lebih mengejutkan apabila salah satu komen daripada netizen berteka teki dengan keadaan Adira yang sepertinya sedang berbadan dua sekarang. Mereka menyedari Adira seperti mempunyai baby bump namun tiada kenyataan rasmi daripada empunya badan sendiri.

Jika betul Adira mengandung, tahniah buat penyanyi cantik bersuara merdu ini. Mesti ramai peminat Adira teruja nak tahu berita gembira daripada Adira sendiri.

Kita tunggu dan lihat apa yang Adira akan katakan. Terujanya kalau betul Adira mengandung, mesti cantik macam ibu dia kan…

Sumber: Instagram adira.suhaimi

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!