“Zara memang terkenal dgn maasalah kaki dan kasut” – Netizen

Kasut tinggi dan wanita memang tak dapat dipisahkan. Wanita berani memakai kasut jenis ini biasanya autom4tik akan kelihatan lebih berkeyakinan tinggi, berkerjaya menarik dan sofistikated. Tak hairanlah ramai k4um h4wa lebih-lebih lagi dalam kalangan artis memilih untuk menyarungkannya di kaki termasuklah selebriti, Zara Zya ini. Sama seperti wanita lain, tampak cantik bergaya saja bila dia memakainya.

Begitupun tak semua pemakai kasut tinggi mampu maintain memakainya lebih-lebih lagi jika banyak berjalan di lokasi yang luas ‘terbentang’, Bayangkanlah berjalan dengan keadaan tumit meninggi.

Boleh lenguh dan timbul urat merih kaki dibuatnya. Silap haribulan bila dah penat berjalan dengan kasut tumit tinggi, boleh terpelicuk lak bila tak mampu lagi menampung keseimbangan badan di kaki.

Macam Zara ni, penyudahnya tanpa segan silu dia hanya menjinjit kasut tingginya dan sanggup berjalan berkaki ayam di suatu lokasi kelihatan seperti di sebuah bangunan pusat membeli-belah.

Apa gamaknya dah berlaku hingga Zara yang anggun bergaya dan kelihatan sedang catwalk pada mulanya, sekali bila kamera menunjukkan bahagian kaki, dia langsung tak pakai kasut rupanya.

“Hihii sama kita akan buka heels klu kaki s4kit hihi”, “Zara mmng terkenal dgn msaalah kaki dgan kasut”, “Tu mesti tiba² kasut menjadi buaya kan…”, “Mcm tu la saya dh pakai cantik cntik at the end nk je buka heels sbb s4kit kaki”.

“Samaa… Pakai heels lepas jalan lama memang s3ksa, kita pegang ajelah lantak orang kata apa”, “Ni sy selalu buat.. penat jalan pakai heels.. terus jd elyana kejap”, “Santai² sambil pgg n ayun² kasut tu srupa duk tepi pantai main air laut skali dalam mall”.

Itu antara komen netizen. Agak mencuit hati apabila ramai pula netizen wanita di ruangan komen yang mengakui pastinya akan melakukan perkara sama tanpa silu bila kasut ‘makan’ tuan.

Zara pada tahun 2017 pernah berkongsi di medsosnya yang dirinya tak boleh berjalan dan mengalami s4kit tulang belakang pada suatu hari waktu pagi hingga terpaksa dimasukkan ke h0spital.

Dia mendedahkan mengalami masalah itu apabila memakai kasut jenis tumit tinggi dalam tempoh masa lama. Sempat juga pada masa itu Zara mengingatkan netizen agar tak lakukan perkara sama. Huhh.. sian Zara.

Sumber : IG Zara Zya

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!