“Terhibur aku hari ini dgn kampung people Si Janna jatuh live”- Netizen

Melodi 2020 bersiaran kali pertama tahun ini hari ini jam 12 tengah hari seperti biasa di saluran TV3. Seperti yang kita tahu melodi adalah segmen gosip artis yang selalu bikin panas. Selain itu, rancangan ini juga akan memaparkan penjelasan kepada gosip gosip artis yang tidak terjawab di media sosial. Untuk kali pertama segmen melodi, gandingan Janna Nick dan Awal nampak serasi tetapi melodi masih belum umumkan siapa bakal host sebenar melodi 2020. Masih dengan tagline Rahsia. Kalau Janna Nick dan Awal pun ok kan?

Untuk melodi kali ini, Barisan pelakon kampung people sebagai tetamu di dalam Melodi. Drama kampung people yang selalu trending di TV3 dan juga di media sosial sudah pasti membuatkan ramai yang terhibur untuk segment melodi hari ini.

Untuk segment sesi menjawab spontan pertanyaan dari host, ada kejadian secara spontan juga berlaku kepada Janna Nick. Alahai kesian Janna Nick sampai berd4r4h kaki.

Janna Nick j4tuh secara tidak sengaja ketika live melodi. Katanya kakinya sampai berd4rah, mungkin terg3lincir gara gara pakai heel dan jalan secara cepat.

Set melodi tiba tiba jadi riuh selepas Janna Nick terjatuh. Dan ketika itu, Awal nampaknya pandai mengawal situasi supaya Janna Nick di beri ruang seketika. Syabas Awal memang dari dulu host terbaik melodi.

” Terhibur aku hari ini dengan kampung people Si Janna jatuh live ” – netizen

Janna Nick memuat naik gambarnya bersama Awal selepas selesai live melodi di ruangan instagram miliknya. Banyak komen dari netizen dan peminatnya yang bersimpati dan ada juga yang mengangapkan reaksi Janna Nick jatuh secara spontan menghiburkan.

Semoga Janna Nick cepat pulih, mungkin sedikit terseliuh dan berd4rah.

Apabila kampungpeople menyer4ng Melodi mmg happiness why not happened Awesome absolutely correction. Apaaaaa Da episode 12 .. ohhh nooooooo 8 January last episod

Keluarga anehaneh akn menghantui anda bermula mlm ni . slot lestary.. setiap rabu hingga Jumaat.. jam 9mlm hanya d Tv3 agitchuuuuuu.

Rugi klu x tgk .. anda akn ketawa sepnjng masa sbab kampungpeople ni smua orgnya aneh aneh. Yg tgh besedih, yg tgh stress, yg tgh rengsekkkk, yg tgh m4rah.. yg tgh sunyi, yg tgh s4kit hati, yg tgh lapa ,mehhhh tgk kampungpeople .. pasti buat anda s4kit perut ketawa smpai muka jd biru ala ala lebammmm camtoooo haaaaa. Jgn lupa tau episode Akhir kampungpeople pada 8 January kata Elly Mazlein di laman instagramnya.

” Janna nick dah macam Elsa dah ” – Hunhakeem

Setuju. Janna Nick nampak lain dengan pernampilan baru 2020. Lebih feminim. Semoga Janna lebik sukses pada tahun ni dan semoga cepat kahwen ye. Kepada peminat dram kampung people mari kita sama2 tengok episod terakhir pada 8 januari nanti.

Sumber : Ig Janna Nick

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY PASTE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*