“Takda coach jadi macam ni laa, terabai bah”- Netizen

Siapa di sini yang suka pergi ke gym dan buat senaman ? Sudah menjadi kebiasaan kepada semua, tak kira kepada lelaki atau pun perempuan. Kalau ada waktu lapang sahaja, sudah tentu mereka akan pergi ke gym dan habiskan masa di sana. Betul tak ? Siapa suka pergi ke gym ?

Kebiasaan nya, ada yang pergi gym serta ada coach mereka yang tersendiri. Best juga kalau ada coach kan, akan membuatkan kita ni semakin berdisiplin dan bersemangat. Kalau takda coach pun takda masalah pun sebenarnya.

Ada dimuat naik telatah pelakon-pelakon terkenal iaitu Hairul Azreen, dan Shaziey Sam yang sedang berseronok di gym. Mereka yang sedang bersenam, enjoy betul tengok dua orang sahabat tu, masing-masing mempunyai body berotot.

Pada awal video tersebut, jelas kelihatan Shaziey Sam yang sedang bersexersice, kemudian pula Hairul Azreen yang sedang exersice menggunakan basikal senam. Tapi, caranya itu sangat melucukan, mana taknya, ada ke patut bersenam secara terbalik.

Tak lama kemudian, elok-elok saja video dirakam, terus tengok telatah Hairul Azreen yang terjat0h ke belakang, ngekek dibuatnya tengok telatah spontan Hairul ketika ini. Tak tersangka juga kan, macam mana lah dia boleh terjat0h time tu.

Nakal sangat orangnya, nasib baik lah tak teruk sangat. Yang pasti, iainya sangat melucukan. Kalau korang tengok video tersebut, sudah tentu korang akan ketawa besar, mana taknya, memang sangat lucu. Terhibur kita dibuatnya.

Rata-rata netizen semuanya terhibur dengan telatah spontan yang terjadi tu. Mana taknya, elok-elok tengah nak lagak seperti orang gentle. Boleh pula tiba-tiba tanpa sengaja terjat0h. Kalau kita ada dekat situ, sudah pasti kita semua akan tergelak besar dengan moment tersebut kan ?

Bayangkan kalau rakan-rakan kita yang kena macam tu, sudah pasti kitalah orang yang paling gelak sakan terhadap moment-moment tersebut. Bak kata orang, ketawa dulu, baru tolong member kan ? Itulah yang baru dinamakan dengan member, hehe.

Justeru, moment-moment sebegitu memang sangat lucu dan lawak. Kalau perkara tersebut terjadi dekat kita pun, sudah tentu kita akan tergelak besar dan terbahak-bahak dengan moment spontan macam tu kan ? Betul tak ? Itu baru dinamakan sebagai member, hehe.

Sumber : Ig Hairulazreen

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!