“Tak elok pun, siapa ckp elok tu xde citarasa” – Netizen

Kasih sayang suami isteri dalam sesebuah perkahwinan menjadikan kehidupan rumah tangga lebih bahagia dan insyaAllah kekal hingga jannah. Siapa sahaja yang tidak mengenali pasangan bahagia Elly Mazlein atau lebih terkenal dengan panggilan Lina Pompom bersama suaminya, cikgu Azlan. Hubungan mesra suami isteri ini sentiasa mencuri tumpuan ramai netizen. Kak Lina Pompom bersama suaminya kini dilihat lebih bahagia dan sering berkongsi foto mesra mereka bersama di laman Instagram.

Ada sahaja foto dan video suami isteri ini yang membuatkan ramai netizen ‘cemburu’ dengan hubungan romantik mereka.

Baru-baru ini, foto romantik Lina Pompom bersama suaminya dikongsi di Instagram. Walaupun Lina Pompom sedang sarat mengandung, hubungannya bersama suami cukup romantik. Ada sahaja momen romantik antara mereka suami isteri.

Rata-rata netizen mengusik Lina Pompom di ruangan komen. Dan tidak kurang juga, ada sebahagian netizen yang tidak suka melihat hubungan romantik Lina Pompom bersama suaminya yang berwajah kacak itu.

Tidak ketinggalan, rakan-rakan artis juga berkesempatan mengusik Lina pompom.

“Bersemut skrin phone saya tengok kak lina dgn husben ni, alahai yang single lepas like sila pejam mata”- Netizen

Amboi posing dasyat betul Kak Lina Pompom dengan Cikgu Azlan, jeles netizen tengok hehe..

Sumber:Instagram iamellymazlein

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*