“Skirt tu macam pakai t0wel je” – Netizen

Bercakap pasal fotografi ni, tentu semua orang berminat nak dengar kan. Walaupun banyak dah yang tahu teknik-teknik bergambar depan lensa kamera ni, masih ramai lagi yang ingin mengetahui tips-tips sekiranya ada yang baru dikongsikan. Semestinya kita nak tahu angle mana yang boleh buat kaki tu nampak panjang persis model atau sisi mana yang boleh buat badan tu nampak slim, barulah gambar kita tu meletops dengan likes.

Bukan perempuan je yang selalu belajar teknik berposing ni, lelaki pun sama. Lihat saja di mana-mana media sosial seperti Instagram, Facebook, Tiktok, pasti ada sahaja warganet yang bijak dan mahir dalam bab-bab berposing ni.

Ditambah lagi dengan hiasan kreatif makeup di wajah, kadang-kadang sebijik umpama model kat america’s next top model. Macam artis Malaysia yang tengah meletop sekarang tu, Intan Najuwa. Elok je semua gambar-gambar Intan yang dikongsikan menerusi akaun Instagramnya. Comel dan bergaya je Intan ni. Memang artis ni selalu datang dengan pakej comel cantik ke? Hehehe..

Walaupun baru berumur 24 tahun, artis ni memang antara artis Malaysia yang tengah naik melambung nama dalam industri lakonan ni. Memang bakat Intan dalam dunia lakonan ni tidak dapat disangkal lagi.

Baru dua jam yang lepas, Intan ada memuat naik beberapa gambarnya yang sedang berposing ala-ala model. Memang pun Intan ni seorang model. Kahkahkah. Katanya nak pergi Saturdate. Dengan siapa tu Intan? Meh sini kongsi dengan min.

Intan yang berbaju putih serta memakai skirt warna hitam berjalur putih tu kelihatannya tinggi lampai dari ketinggian sebenar. Micheal Ang pun komen benda yang sama. Taajam benar pandangan Intan dalam salah satu gambarnya itu, seperti nak luluh hati min tatkala melihat renungan menusuk kalbu Intan ni.

Pasti para peminat Intan di luar sana turut berpendapat yang sama macam min kan. Dengan rambut curl wavy gitu, dah seperti pelakon Korea min nampak Intan ni.

Cantik kan Intan? Seperti patung barbie doll gitu. Skirt Intan ni pun tidak kurang uniknya juga. Min nampak macam dililit je kat pinggang tu. Cantik tu memang cantik, tapi nampak sangat paha Intan yang putih melepak dengan design skirt tu ke min yang buuta fashion ni? Hehehe.

Gambar Intan ni walaupun baru dua jam dikongsi menerusi Instagramnya tetapi telah berjaya memperoleh sebanyak 23,609 likes dan 183 komen. Walaupun banyak netizen yang menegur cara Intan berpakaian malam ni, namun ada juga yang tak kisah sangat.

Yang penting Intan ni cantik dan lawa di mata mereka. Tak tahulah min warganet ni teruja melihat kecantikan Intan atau semuanya berebut-rebut nak tegur dan bagi nasihat? Jom baca beberapa komen netizen yang cukup ‘panas’ di bawah.

Apa pendapat korang pulak? Min tak nak cakap lebih, kang dilabel busybody pula. Kahkahkah. Intan yang sibuk dengan lakonannya dalam drama Budak Intern ni semakin lama semakin popular di kalangan rakyat Malaysia.

Korang dah tengok ke? Pasti seronok melihat Intan berlakon dalam drama tu kan. Gaya lucu Intan dalam drama tu membuatkan warganet makin bertambah sayang dan minat dekat Intan ni.

Jaangan lepas peluang juga lihat filem terbaru Intan yang akan disiarkan dalam bulan November tahun ni yang bertajuk T1kam. Pastikan korang dah bulat siap-siap dekat kalender korang tau. Kang melepas, menyesal pulak.

Memang tak salah berfesyen ni bagi min. Tapi kena ada hadnya jugalah. Kalau tak, terpaksa bersabar jelah dengan para penceramah di luar sana. Panjang lebar tau tak tajuk ceramah mereka. Banyak je mata yang memerhati tindak tanduk para artis Malaysia ni.

Biasalah netizen, tak dapat tidur nyenyak kalau tak ceramah artis ni. Lagi-lagi dalam bab tunjuk aurat ni. Kalau nak berposing dengan gaya-gaya s3ksi bagai boleh je bagi min. Tak jadi masalah.

Tapi tak payahlah nak upload di Instagram atau media sosial yang lain. Kang ditegur, meluah juga ketidakpuasan hati seperti mamat yang satu tu. Hehehe..

Sumber: Instagram Intan Najuwa

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*