“Saya berubah banyak sejantan jantan perempuan dah lebih feminin, manja ter0k” – Janna Nick

Artis terkenal Janna Nick sebelum ini mengaku tengah hangat bercinta dengan seorang pelakon baru Dinischatzmann. Kisah cinta mereka juga di kongsikan Janna Nick di ruangan instagram miliknya sebelum ini. Pas4ngan sweet sama cantik sama padan ini juga pernah berlakon sekali dalam drama slot akasia TV3 sebagai adik beradik dan mungkin itu adalah kali pertama permulaan perkenalan mereka.

2 jam lepas, Janna Nick memuat naik video di ruangan instagram miliknya menyata dia banyak berubah selepas mengenali dan bercinta dengan Dini. Perubahan apa agaknya?

TO MANY MORE “I LOVE YOU”. Thanks 2019. Tahun yang paling banyak ubah aku…yes I’ve changed a lot. Sek4sar-kas4r , sejantan-jantan perempuan dah more feminine, manja ter0k…tapi dengan dinischatzmann je lah…dengan orang lain aku masih jantan ( GELAK MASIH KUAT).

Dia lah orang yang paling banyak tolerate, paling banyak sabar, paling lembut…paling positive..DAN Yang paling “baby” …Untuk lelaki kat luar sana…jangan ingat perempuan k4sar Tu x reti respect partner…kalau lembut layanan korang..maka lembut la dia. Tag GF/Wife yang dulu k4sar/t0mboy sekarang dah lembut. ( untuk yang nampak perubahan saya, Dan mungkin ada yang tak suka..bagi saya masa dan ruang untuk diri saya…)

Alhamdulillah keserasian mereka nampak terserlah apabila Dini nampaknya pandai melayan karenah Janna Nick. Janna juga nampak begitu manja dan selesa di samping Dini. Janna juga mengaku yang dia telah banyak berubah jika dulu dia lebih k4sar tetapi sekarang dah banyak kelembutan seperti wanita wanita lain.

Janna Nick juga menyatakan yang layanan Dini terhadapnya yang membuatkan dia lebih bersikap lembut. Dini lebih tolerate, penyabar, selalu berlembut dan paling banyak positive dan memanjakan Janna Nick.

Rata rata netizen suka dengan perubahan Janna Nick dan ramai peminat meminta Janna Nick dan Dini segera melangsungkan perkahwinan.

Sama sama kita doakan agar hubungan mereka kekal hingga ke jinjang pelamin. Korang peminat Janna Nick?

Sumber : Ig Janna Nick

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu . Sebarang C0PY PASTE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*