“Saakit sangat bila semua dah kantoi”, Lagi pendedahan dibongkarkan bekas isteri

Perkongsian dari Sya Zaki di ruangan FB miliknya mendapat perhatian netizen apabila Sya menceritakan pahit manis bersama suaminya yang curang dan tidak pedulikan dia dan anaknya bahkan selalu keluar clubbing dengan perempuan lain. Gadis cantik ini berasal dari kelantan membuka mata umum, memiliki wajah cantik putih gebu tidak menjamin kesetiaan seorang suami. Kita baca perkongsiaannya di bawah

I never post his photos here. Yes ini lah daddy Mohammad Aaron Ryyan. Tak kira berapa kali you minta maaf dari I, I just wanna let you know I dah maafkan you dan I juga minta maaf atas kekurangan I selama mana I jadi isteri u. Nobodys perfect tapi I tak pernah minta lebih selama ni, just minta u setia dan syg I sorang. ternyata i tak dpt memiliki hati u sepenuhnya walaupun pd waktu itu I bergelar isteri you.

I just nak besarkan Aaron Ryyan dgn tenang. Tolong jangan buat kecoh lagi. Anak semakin membesar…

I doakan u temui kebahagiaan u cari selama ini. Apa pun yg berlaku selama 3 tahun lalu, hanya Allah , I and you yg tahu semuanya. Susah you mcmana selama mana i jd isteri you, I never left you and you know that. Sama2 mkn maggi yg you masak bila we running out of money.

Never did I demand any expensive things or trips from you selama ni. You tahu hakikat tu. Apa yg u bg, itulah I ambik dan terima. Even our parents pun tak tahu semua. People can say anything they want, from what they read and say.. tapi mereka hanya tahu luaran.
Maaf krn tak mampu nak jadi seperti perempuan2 di club mlm yg you puja selama ini. Sama2 ada kelemahan. Utk segala kelemahan I dlm rumah tgga tempoh hari, I akui dan minta maaf too.

But again, I just wanna highlight that Its not OK to cheat and lie to someone yg sanggup susah dgn you, sanggup guna duit sendiri ( most of them) sbb faham you kena bayar itu ini even though sometimes I tahu you spent your money dkt org lain. How hurt was that? Still, I bertahan sbb I loved our marriage that time.

Kena tipu bertubi2 , dgn your parents tak pernah marah you kalau tahu you curang dkt I.. dari A-Z I lah yg salah di mata diorg.. takpe, mereka punya anak perempuan. Kifarah Allah pasti ada. Duit parents I 22k you hutang pun sampai skrg tak bayar.. Janji tinggal janji. Thats why bila duit tanak bayar, I terpaksa ambik brg2 dlm rumah sbb most of them pun using my money. Allah maha mengetahui.. benar, you blh tipu tapi you tak blh halang utk kebenaran terbongkar.

apa pun yg berlaku, procedings mahkamah pd 21/2/2019 tetap akan berjalan sama ada u hadir atau tidak. 9bulan tanpa satu sen nafkah utk Aaron Ryyan walau I mintak you tak bank in. Alasan pelbagai alasan tp saban minggu keluar clubbing dan kenal perempuan sana sini.

Gaya hidup you hanya akan menyebabkan akidah anak terpesong. You memang ayah yg penyayang semasa kita bertiga. I know you sayang Ryyan as you always wanted anak bila kita married.

In fact, Ryyan memang byk mkn dgn you bila u suapkan, suka sleep with you, suka pakai baju sama color & design, same shoes dgn you. Even his palm line and straight hair pun totally copy paste you. But you just proved to me you love your enjoy life you more than you love Aaron Ryyan i.e da rah daging you.

I simpan semua bukti2 saban minggu you g clubbing bila you post dgn bangganya dkt social media you..You suka sgt life mcmtu, you go for it. Sorry I am a mother, I dont left my son at home and go clubbing. Definitely he needs me more than the people in the club do.
Its okay to leave when it all happens.

Each story has an ending. But sometimes ending are just a new beginning. I am a mother. I sometimes forget things and I have days i just want to quit. Im not saying I perfect, read my lines nobodys perfect. Tapi curang pd some1 yg benarkan u pegi siapkan LGK project sbb you cakap as a wife, I kena support all keje you.

Baru Bos cina trust you and naikkan gaji. Again being a wife, i let u go dgn hati yg berat sbb I tahu I kena go thru fasa pregnancy alone. Sape2 yg pnah pregnant pasti tahu being pregnant isnt easy whatmore utk face kesa kitan, kesukaran tanpa sokongan suami. Tapi I bg you pegi dgn harapan you takkan tipu I. But it turn out to be worst memory in our married life.

MIA hilang dari radar toksah cakap, berapa kali smpai countless..lastly found out bercinta dgn bag packers, tourists, perempuan ntah mana2 you kenal selama mana you di sana.. and I? Bawak zuriat you alone in KL, working pg balik mlm everynight had to sapu cream dkt perut dan kaki bila kebas.. And I hope you tak lupa kisah I jatuh pitam masa pregnant and betul you ada balik KL once tahu.

But not knowing time tu you dah becinta dgn perempuan lain. Did u still remember bila I nampak you dkt hops time i tgh telantar atas katil tu, what was my reaction? I hugged you and said pls handover the LGK project to other staff. Sbb i dah tak mampu nak stay jauh dgn you when i was pregnant.

Yes I needed you.. tp you cakap xblh sbb cina only trust you. Tapi sebenarnya you syg org lain..Allah, this nightmare is not easy to forget. Sa kit sgt bila semua dah kantoi..paling sa kit when bila your parents tahu and they said it was not your fault. Biasa lah org lelaki kalau gatal. Kurang2 mlm he will come to you right? I was speechless bila dgr his parents said that to me. Lupa kah mereka juga punyai 2 anak perempuan..

Takpe.. I forgive people who hurt me. Sbb I sedar I pun ada kurang.

Next court proceedings will be held on the 21/2/2019. Antara you hadir atau tidak, perbicaraan akan tetap berjalan. Im gonna stand and fight for Aaron Ryyan. Allah andai ini yg terbaik, permudahkanlah urusanku krn aku berjuang semata demi anakku..
Wallahualam. 11/6/2015-28/5/2017

Sumber : Fb Sya Zaki

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*