“Pelakon baru gerak khas”- Netizen

Rata-rata peminat Siti Nurhaliza atau lebih ramah dikenali sebagai Ctdk sedia maklum bahawa beliau seorang yang sangat masyhur dengan bakat nyanyian nya. Mana tak nya, penyanyi berkelas antarabangsa kot. Tapi siapa sangka Ctdk pun hebat dalam aktiviti menmb4k tau. Haa, percaya tak ? Kalau tak percaya lihatlah akaun Instagram Ctdk.

Hal ini berikutan Ctdk yang memuat naik foto dan video di laman instagram nya beliau melakukan aktivi tersebut latihan men3mb4k pada awal pagi ini. Wah, pagi-pagi dan menmb4k ni, apa hal nya pula ?

Apa yang lagi best, Ctdk dan suaminya lebih dikenali sebagai Dato’ K berkongsi minat yang sama. Menarik kan. Lepas ni bolehla mereka pergi melakukan aktiviti  bersama-sama di waktu lapang. Bukan saja boleh sihatkan tubuh mata, malah melatih diri supaya lebih focus.

Malah, ada juga netizen yang menyatakan bahawa Ctdk dan suaminya adalah anggota Gerak Khas yang baharu. Kalau bercakap pasal Cerita Gerak Khas, sudah pasti yang dah tahu cerita bersiri itu kan. Kalau Ctdk dan Dato’ K berlakon dalam siri tersebut, agaknya ramai tak yang tengok ? Macam menarik juga kan.

Sebenarnya, antara objektif program tersebut adalah untuk meningkatkan kemahiran mengguna dan mengendalikan snj4ta oleh pelesen. Bagus juga nya ilmu tesebut, sedikit sebanyak mampu membuka mata terhadap cara pengendaliannya. Nampak seperti merbh4ya, tetapi dengan menggunakan teknik yang betul, tak akan membawa kepada kemud4ratan pun.

Pun juga begitu, ramai juga yang kagum dengan keterampilan Ctdk sewaktu menjalankan aktiviti tersebut, mana taknya, walaupun duduk di bawah p4nas ter1k, tapi masih kekal cantik tau.Jangan sampai tertmb4k hati para peminat sudah.

Lepas ni, jangan main-main dengan Ctdk tau, sekali beliau bawa guna snj4ta, habis lari semua. Rata-rata netizen amat kagum dengan pencapain Ctdk dalam score menmb4k itu, mana tak nya, sekali tmb4k, banyak juga point yang dapat score.

Antara komen netizen ialah “Agen DK 007 & Agen CT 007”,”Uishhh,, bold tu das4tt Ctdk’ dan banyak lagi. Rata-rata memberikan komen yang sangat supportive dan memberangsangkan pasangan tersebut.

Justeru, walau apa pun hobi yang kita minat, haruslah disertakan dengan usaha yang konsisten, barulah akan membuahkan hasil yang memberangsangkan.Lepasni, selalu lah ye kita tengok Ctdk melakukan aktiviti menmb4k tu, silap hari bulan muncul dalam siri Gerak Khas.

Sumber : Ig Ctdk

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*