“Mana penting nyawa ke glamour” – Netizen

Dato Aliff Syukri yang tengah bercuti bersama Bonda Rozita Ibrahim dan teamnya di London, dan baru sahaja sampai di Amsterdem. Percutian kali ini katanya ingin memberi reward kepada teamnya dan shopping sekali. Dato Aliff Syukri juga sempat memuat naik video anaknya yang baru lahir Raudah Insyirah di sebalik takbir shooting cover majalah.

B4by Raudah ketika itu baru berusia 2 hari dan masih s4kit kuning tinggi tetap kena shoot untuk majalah. Menurut Dato Aliff Syukri isterinya Datin Shahida memarahinya kerana anaknya masih tidak sihat tetapi tetap kena shoot gambar. Dato Aliff yang berasa sedikit kecewa dan menyatakan Datin Shahida tidak memahaminya.

Baru lahir dah kena photoshoot majalah?

Saya seronok bila dapat tu shoot dan ditawarkan menjadi cover majalahtetapi shahidadherbs m4rah sebab anak saya sedang menghadapi masalah s4kit kuning yang mel4mpau. Saya sedih sangat bila isteri saya tak faham apa yang saya rasa..Apa patut saya buat cuba komen di bawah.

Kalau korang nak tengok sambungan video ini orang pagi sahaja dekat YouTube tv Telajak laris video ni dah menceritakan apa yang terjadi dan apa yang berlaku cepat pergi tengok saya dah posting..

Di dalam video tersebut, Dato Aliff yang agak cerewet tentang baju dan dekorasi gambar anaknya membuatkan Datin Shahida pun merajuk. Alahai kesian sangat pada b4by dan Datin Shahida. Baby pun kelihatan kuning kerana masih dem4m kuning yang tinggi.

Rata rata netizen memberi nasihat kepada Dato Aliff supaya lebih prihatin kepada b4by dan Datin Shahida.

” Mana penting nyawa ke glamour ” – netizen

Betul juga kata netizen, agak kesian kepada Datin Shahida dan b4by jika semua kena ikut demi glomour Dato Aliff. Apa komen korang?

Sumber : Ig aliffsyukriterlajaklaris

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY PASTE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*