“Kesian Aafiyah anak ibu, tak nampak”- Netizen

Siapa saja tidak mengenali penyanyi terkenal bertaraf antarabangsa, iaitu Tokti. Sudah pasti semuanya cukup kenal akan orang hebat ini. Sejak dari zaman mudanya mulakan karier sebagai seorang penyanyi, sehingga lah sekarang, masih famous dan popular,tidak pernah jemu mendengar lagu-lagu yang dinyanyikan nya itu. Betul tak ?

Beliau yang baru saja menyambut ulang tahun nya yang ke-44 tahun pada 11 Januari yang lepas. Wahh, walaupun dah masuk 40-an, tetapi tetap tampak muda dan bergaya seperti awet muda. Apakah rahsia nya ya ?

Ada dimuat naik video sewaktu majlis sambutan hari lahir Tokti. Meriah bukan main lagi eh, siap ada tema. Rasa nak join sekali je event Tokti tu. Tapi, apakan daya, kita doakan yang terbaik sajalah untuk beliau, semoga terus sukses sentiasa.

Yang menarik nya, besar eh kek hari jadi Tokti. Tema apakah ? Rasa terliur, tapi nak makan tu sayang pula dek kerana dekorasinya yang begitu kemas dan cantik. Yelah, kalau kek tu dah cantik dan comel, sudah semestinyalah kita akan rasa sayang nak makan kan ?

Bila diteliti lagi, tak perasan pula si puteri Tokti tu turut ada di situ, mana taknya, besar sangat kek hari jadi tu, sampai tak ternampak pun Aafiyah dekat bawah tu tau. Bak kata netizen,nampak tang4n Aafiyah je, hehe ngekek gelak.

Aafiyah dan Afwa pun kelihatan sangat seronok dan teruja dengan segala persiapan dan decorasi sempena event hari lahir ibunda nya yang tercinta tu. Lawa sangat deco nya, kita yang tengok ni pun rasa teruja sekali, teringin juga nak macam tu.

Justeru, Tokti ni, memang tampak sangat muda dan ayu saja, manis orangnya. Dahulunya, dimuat naik foto beliau dengan artis yang lebih muda, tetapi mereka nampak sebaya sahaja. Punyalah nampak muda sampaikan nampak sebaya je semuanya.

Agaknya apalah hadiah yang beliau dapat sempena dengan ulang tahun nya kali ini ya ? Sudah pasti pelbagai hadiah yang menarik. Kan seronok kalau beliau buat video unboxing hadiah bersama-sama. Boleh tahu beliau dapat hadiah apa kan ?

Selamat ulang tahun diucapkan kepada Dato Siti Nurhaliza, semoga sentiasa maju dalam kerjaya dan apa jua bidang yang diceburinya. Ramai peminat Tokti yang sayangkan Tokti dan turut bangga dengan segala kejayaan yang beliau kecapi selama ini.

Sumber : Ig Mediahiburanofficial

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

error: Siapa Copy akan report copyright!