“Ghazi kenapa perangai awak ni makin ann0ying la” – Datin Shahida

Setiap masa mesti ada isu viral mengenai usahawan terkenal Dato Aliff. Jika perasan, setiusaha yang sentiasa berada dengan Dato Aliff di kenali Ghazi ml nama instagramnya, selalu menyokong Dato Aliff dan bakup Dato Aliff apabila Dato di marahi Datin Shahida. Datin Shahida ada memuat naik post di instagramnya beberapa hari lepas menyatakan kenapa Ghazi kebelakangan ini bersikap ann0ying

Hari ni saya tanya ghazi_ml kenapa perangai awak ni makin ann0ying la…dia jawab sebab bila dia ann0ying ig dia makin byk followers dan org byk view….

Persolannya saya nak kena jadi ann0ying juga ke baru orang nak tengok?.. (tapi saya x sanggup dikecam boleh s4kit jiwa)

Rata rata netizen menyokong Datin dan menyatakan yang pengikut sangat suka sikap Datin sekarang dan tidak perlu Datin berubah menjadi seperti Dato Aliff.

Ghazi juga selalu memuat naik post di instagramnya dalam bentuk suka menunjuk nunjuk.

” Weekend panjang jarang ada kat Malaysia sy prefer spend weekend di luar negara lebih privacy.. Kadang pergi Korea blk hari je mengidam makan Kimchi fresh dari Unni warga tempatan..”- Ghazi

Komen netizen,

” Menurun Dato Alip ” – netizen

Antara status lain Ghazi.

” Secretary wear Prada .. Aksesori adalah inspirasi drpd Royalty England bukan Sailorman yaa.. Tolong buka minda .. Yaa kerjaya sebagai Setiausaha pun Alhamdulilah berkemampuan yaa pakai cenggini.. No sponsorship .. Yaa dirakam menggunakan Iphone 6s je jgn hina lg satu tgh charge” – Ghazi

Rata rata netizen ada yang mengecam dan ada yang anggap itu sekadar gurauan sahaja.

Tidak hairan jika setiusahanya mengikuti jejak perangai Dato Aliff, mungkin ilmu yang di praktiskan datang dari bosnya juga iaitu Dato Aliff. Apa komen korang?

Sumber : Ig shahidadherbs/Ghazi_ml

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*