“Ehh kemain eh sejak-sejak 2 taun ni abang Fahri”-Netizen

Siapa saja tak mengenali pengacara terkenal yang bernama Dayah B4kar. Rasanya, ramai yang cukup mengenali beliau, terutamanya golongan wanita. Beliau yang cukup dikenali dengan sifat nya yang sentiasa ceria dan sepertinya tidak pernah sedih. Sangat periang orangnya, kalau tengok gelagat Dayah je, terus kita akan ikut gembira dan terus ada mood.

Mana taknya, setiap masa ya happy. Sangat terinspirasi dengan hari-hari beliau. Nak juga sentiasa gembira kan, takde masalah. Tapi itulah, siapa je yang suka bagitahu dirinya ada masalah di media social kan. Setuju tak ?

Tapi, nampaknya sifat nya yang sentiasa periang itu sudah pun diwarisi oleh anak kesayangan nya yang bernama Fahri. Kalau korang kenal Fahri, sudah tentu korang akan rasa geram dengan dengan nya. Comel sangat.

Ada dimuat naik video Fahri dan Dayah ketika itu. Apa yang menarik perhatian netizen setelah melihat gelagat Fahri dalm percubaan nya nak buat mini love tau. Amboi, bukan main ye nya Fahri, siapa ajar tu. Bukan main eh lagi.

Sememangnya gelagat si kecil itu sangat mencuri perhatian dan sangat lah lucu. Bak kata netizen, amboi, semenjak usia dah masuk 2 tahun ni, dah makin pandai eh buat mini love. Bukan main lagi ye Fahri, geram nak cubit je.

Pun begitu, apa yang lebih menarik tentangnya, Fahri ni pandai pura-pura menangis tau, siap ajar ibunya tutorial menangis lagi. Nangis taknak pergi school. Lucu betu lah, bak kata orang, tak padan dengan usia yang masih kecil.

Rata-rata netizen sangat terhibur dengan telatah Fahri, ni mesti terikut ibu dia ni. Banyak betul akalnya. Pandai eh Fahri ni, lepas ni apa pula entah gelagat yang yang dilakukan. Aunty yang tengok ni rasa geram je tau dengan Fahri ni.

Fahri yang baru masuk 2 tahun pada bulan lepas. Tapi akalnya tak gaya dengan usia nya yang 2 tahun tu kan. Macam besar dah gayanya. Dahla pandai ajuk gaya ibunya juga. Macam-macam perangai lah si kecil ni.

Justeru, semoga Fahri membesar dengan sihat dan cergas. Tak sabar lah nak tengok telatah Fahri ni. Kalau boleh tiap hari nak tengok moment lucunya. Dengan ibunya sekali lah, sebab dua-dua nya jenis lucu dan pandai ambil hati netizen.

Sumber :Ig Dayahbkar

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*