“Cuti sudah habis ke bro” – Shukri Yahaya

Selagi namanya manusia, pasti kehidupan ada pasang surutnya. Diuji apabila ditahan rman tiga hari beberapa hari lalu kerana disyaki menmb0k seorang pengawal keselamatan, pelakon, Sharnaaz Ahmad muncul di medsosnya dengan menyifatkan dirinya kini sudah kembali, bahkan mahu membuktikan apa terjadi sebagai pemb4kar semangat. Sudah dibebaskan tampaknya, rakan baiknya, Shukri Yahaya, antara yang datang melawat Sharnaaz yang pastinya mahu memberikan sokongan moral.

Sempat mencuit isu semasa berkenaan minyak masak tulen botol dalam negara, yang baru-baru dikatakan akan dihapuskan subsidi mulai 1 Julai, Sharnaaz secara sarkstik menulis di kapsyen hantaran di IGnya, ‘ni semua minyak masak punya hal lah ni…”.

“Tq my brother datang melawat abang baru blk h0lish1t ourstation”, tambah Sharnaaz lagi. Pastinya dia maksudkan tentang baharu pulang daripada ditahan r3man itu. Dan lagi Sharnaaz nak kait perihal dalam negara ya…

Selain netizen, rakan artis seperti pengarah, Shamsul Yusof dan penyanyi, Black Hanafiah turut memberikan respons sokongan buat semangat Sharnaaz. Nampak Sharnaaz pun cepat move on dan steady juga tu..

“Welcome back mamu, stay strong”, “Wa tetap sokong lu bro”, “Steady mamu anak antooo”, “J4tuh bangun tetap hero Malaya, f1ght brother “, “Lepas ni jadi duta minyak masak plak”, “Bermakna minyak tu…”. Itu antara komen netizen.

Macam tr1ggered betul netizen bila sebut pasal minyak masak tu kan… Nampak sangat rakyat sekarang tengah susah hati dengan makluman terbaru berkenaan keperluan isi rumah itu. Apapun moga dipermudahkan untuk kita.

Terdahulu berkongsi dengan media susulan r3mannya, kata duda hangat anak seorang, Jebat Jayden ini, dia tidak boleh bercakap banyak hal itu dan memohon netizen tak buat spekulasi kerana k3snya masih dalam sias4tan pihak p0lis.

Sabtu lalu, berita melaporkan seorang pelakon lelaki memk0l pengawal keselamatan dalam insid3n pada Khamis lalu di sebuah kond0minium di Segambut, ibu negara dan dia ditahan pada keesokannya.

Moga dipermudahkan segala urusan buat Sharnaaz. Jika tak benar sudah tentulah dia memerluk4n sokongan ramai kawan dan orang di sekeliling.

Apa pun, harap kemelut isv minyak masak juga dapat diselesaikan oleh keraj4an kita.

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*