“Comelnya awak Fatima, malu eh first time dapat naik basikal”- Netizen

Siapa saja tak mengenali anak kepada pasangan Fazura dan Fattah Amin, namanya Fatima Aisya. Sangat comel budak nya, dan banyak ragam. Suka sangat Nyamma ni, manja sangat dengan mummy dan daddy nya. Nyamma ni pun sangat baik budaknya, dan sopan santun, tapi banyak akal. Comel sangat.

Biasa lah kalau budak kecik kan, mereka selalu excited bila dapat mainan dan barangan baru. Siapa je tak excited, walau kita yang sudah dewasa ni pun akan rasa teruja bila dapat barangan baru, begitu juga anak kecil.

Ada dimuat naik video Nyamma yang buat pertama kalinya menaiki basikal. Haa, basikal roda tepi tulah. Macam kita tim kecik-kecik dulu. Rindu pula nak naik basikal macam tu, terasa sangat comel bila naik basikal sebegitu dahulu kala.

Yang kelakar nya, katanya Nyamma malu naik basikal, yelah first time kan. Siap ada pelindung untuk tutup muka lagi tau. Punyalah malu,kelakar betul lah Nyamma ni. Tapi, tu sebenarnya seperti bumbung, nak elak panas.

Macam kereta lah, nak elak dari panas dan hujan kan. Ada juga basikal yang ada bumbung macam tu. Tapi, memang sangatlah comel tengok telatah Nyamma yang naik basikal tu, laju ke kedepan dia kayuh. Fattah tolong tolak dari belakang.

Daddy nya pun ada dekat situ, support anak kot. Comel lah tengok telatah anak-beranak ni. Semua jenis sekepala je. Tapi, rindu pula nak kecik basikal beroda macam tu. Bila dah besar ni, takde dah nak naik basikal macam tu.

Rata-rata netizen ramai yang terhibur dengan gelagat si kecil comel ni. Nak naik basikal konon nya, siap berbumbung lagi tau. Haa kalah style basikal kita, motor kita pun takde bumbung macam tu. Geram, comel sangat.

Tapi, kaau basikal anak-anak ni, memang permulaan nya kena ada rosa sokongan kan. Nak elakkan dari mereka jat0h, iainya boleh seimbang kan basikal tersebut, jadi ibu bapa takde lah risau kalau anak terjat0h. Betul tak ?

Tak dinafikan bahawa aksi Nyamma tersebut sangatlah lucu dan comel. Malu konon nya, ish tak payah nak malu lah Nyamma, semua orang sokong adalah. Mesti tak lama lagi tiap hari tengok Nyamma naik basikal tu kan.

Sumber : Ig Fazurakl.selangor

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*