“Abg tak pernah cakap mcm tu, kenapa Syima fitnah abg” – DS Aliff

Belum habis lagi, isu paanas baby shima dengan Dato Aliff retetan perg4duhannya tentang vokal Dato Aliff yang di rasakan tidak beberapa sesuai Baby Shima memberi komen, bermula pada itu Dato Aliff dan Baby Shima berg4duh mulut dan tular di laman sosial. Isu tentang video Dato Aliff di instagram storiesnya tempoh hari menyatakan tentang baby baabi telah mencetus balik perg4duhan antara mereka.

Dato aliff memuat naik status dan video sedihnya di ruangan instagram miliknya menyatakan Baby shima seolah sengaja mencari pasal dengannya untuk promote lagu baru baby shima yang tidak trending.

“Nama dia babu tua perempuan baru nak up ” – Dato Aliff

Dato Aliff nampaknya begitu kecewa dan sedih apabila Baby Shima gelarkan dia tenggiling.

Dua hari lepas Baby Shima memuat naik video di ruangan instagramnya menyatakan tak patut Dato Aliff mengelarkan dirinya baby baabii.

Hari ini Dato Aliff menjelaskan tentang tuduhan Baby Shima hanya fitn4h semata mata.

” Yaa Allah kenapa cakap macam tu?? awak tahu tak fitn4h itu d0sanya lebih besar daripada membvnoh?? abang tak pernah cakap macam tu apa kecewa kenapa Syima fitn4h abang?? ”

Betul ke Dato Aliff tidak menyatakan seperti yang di perkatakan oleh Baby Shima? Atau Dato sekadar tersasul ? Ataupun betul tuduhan Baby Shima terhadapnya?

Rata rata netizen menyatakan yang Dato aliff menipu dan dia menyatakan sedemikian di dalam videonya.

Apabila dia soal tentang Baby Shima oleh TV3 tempoh hari Dato Aliff menyatakan dia sudah meminta maaf tetapi baby shima membesar besarkan cerita menyatakan adakah Dato Aliff ikhlas meminta maaf

” Bukan level saya nak berg4duh dengan dia ” – Dato Aliff

” Ataupun mungkin dia nak publisiti murahan ” – Dato aliff

Apa yang sebenarnya ingin di lakukan Dato Aliff? Kite tunggu kesudahan isu panas Dato Aliff dengan baby Shima. Adakah ini sekadar gimik untuk marketing seperti yang selalu di nyatakan netizen atau betul betul mereka berg4duh. Apa komen korang?

Sumber : Ig aliffsyukriterlajaklaris/ babyshima

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*